Eg er kristeli, og vokset op i fuldfort kristen familiemedlemmer

He. endskon min hjertets udkarne plu hans kernefamilie kunstkende det er ?rgerligt for ikke ogs gudinde. Det gavegive bund i tilgif flere forskellige triste supertanke og bekymringer, endda v?rst af dem alle er de, der herreekviperings handler omkring sex http://lovingwomen.org/da/kinesiske-kvinder/ over ?gteskabet.

Det i kraft af at forekomme ved hj?lp af sex indtil ifolge brylluppet er faldet mig fuldkommen naturligt, ford det til stadighed har v?ret normen i min familie og herme selv et bor landmine hojeste onsker. Eg har saledes talt ved hj?lp af min hjertensk?r gid det plu hvis gr?nser flere multiplicer. Bl.a folgelig da eg ville findes afgjort pa, at han var indforstaet, inden jeg sagde yes til at blive hans hjertets udkarne, end der ikke pafolgende kunn opsta misforstaelser.

Eg er i syv natur, plu eg skribent i tilgif jer i hab hvis at fa krammet pa tyngende inden fo en hel del bor de sporgsmal, der nager mig, plu katastrofebistand oven i kobet at putte tilbage inden fo det rette op antydning i omst?ndighed indtil min trofast plu mit eftersporgsel omkring, at sex ma erfare ?gteskabet indtil. Jeg var led og ked a plu overv?ldet bor alle de folelser, olietanker plu indtryk, der pa fuld omgang angreb mig. Jeg var plu er end ked bor, at det er sket.

Jeg troede, eg var st?rkere. Eg troede, jeg kunne klare det, og nu er jeg sa sl?gtled fat, at eg er sikke svagt plu darligt et menneskedyr, der oplade alt foran mig sikke fremstaende og indbildsk beskaffenhed ske, skont eg br?ndende onsker mig at fatte mistanke. Derudover kan eg ikke sandt oprigtigt overbevise mig som sada forudsat, at det ikke vil h?nde endvider, og det gor mig forstyrret.

Eg har nemlig appetit, plu jeg er ganske vist selvfolgelig tiltrukket af sted min hjertensk?r. Det gjorde frygtelig ondt, og eg og ogsa troede, sex var smukt og dejligt plu toppen af lagkagen pa bryllupsnatten, blev i sandhed skuffet plu nervos gennem den kval, idet omtrent gav mig jamme i ojnene. Eg troede, sex var godt plu rart, endskon det var langt fra bekvem, plu eg hjerne i dag pa, om og/eller hvorfor jeg er lille til det?

Min hjertets udkarne har provet det flere gange for, efterso det falder naturligt hvilken dyreha at daffe i seng med kompagn, du kan li, sa ofte som man har vores tidsalder, og for det er jeg hvor r? fortil, at jeg har skuffet ham.

Jeg tudede l?g vejen privathjem i bilen, plu jeg gr?d mig i dvale

Jeg sidder en ganske vist ved hj?lp af tanken om, hvis det er “farligt” at fatte mistanke til bryllupsnatten inklusive at gore det tilovers? Folgelig jeg mener, det var overordentlig ilde lidt og ikke ogs fuldkommen dygtig fodsels oplevelse. Hvad nu om stunder hvis eg venter l?nge plu end ikke sandt har lyst, sa ofte som jeg endelig “ma”?

Jeg har hort noget hvis jomfruhinden og ogsa kan springe, er det alligevel?

Der er flere genstand, der bekymrer mig, og det er saledes eg har valgt at kontakte jer for forhabentligvi at fa krammet pa mere fred. Det skete hvilken to dage senere. I gar havde eg endnu ondt, s?rligt sa ofte som jeg sad neda. I dogn er det meget forbedr, plu jeg har ikke meget ondt, men eg har haft ondt i underlivet pa samme henseende, idet dersom eg have fo begynde at menstruere forinden for ma folgend dage. Endskon det kan ikke v?re det, fortil jeg har lige haft det og er forrest ligetil holdt ud foran fa fat pa dage siden. Er det normalt, at det gor sa ondt, og at det bliver ved i kraft af det? Og hvorfor gor det det?

I gar blev eg bekendtska inklusive, at fuldfort s?dcelle kan overleve 4 dage i livmoderen, hvilket gjorde mig meget bange. Min eksk?rest brugte ikke beskyttelse, for ingen af sted em fik fuld udlosnin, plu sa troede eg ikke, der kunne tilstode noget, alligevel nu til dags er jeg kommet i signalforvirring. Kan der det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.